Raidit ja uudet saliominaisuudet ovat tulossa!

Pokemon go kouluttajat,

Pokémon go:n isoin päivistys on melkein täällä! Todella pian kouluttajat ympäri maailmaa voivat osallistua paranneltuun kokemukseen saleilla. Tämä pitää sisällään mahdollisuuden liittyä muiden kanssa yhteen tappelemaan voimakkaita pokémoneja Raideissa!

Uudet salien ominaisuudet ja päivitykset:

Pian salit tulevat saamaan ison visuaalisen muutoksen. Salin kiekon voi pyöräyttää samalla tavalla kuin stoppien ja salit tulevat antamaan tavaroita normaalisti —Mutta tämä on vasta alkua. Lisäpäivitykset saleihin on ihan nurkan takana. Salit eivät enää toimi prestigellä tai niiden treenaamisella. Sen sijasta niissä tulee olemaan kuusi pysyvää paikkaa, jotka voi hallitseva tiimi täyttää pokémoneilla. Jokainen pokémon salilla pitää olla uniikki. Esimerkiksi vain yksi blissey voi olla salilla kerrallaan. Lisäksi vastustavat tiimit tulevat tappelemaan pokémoneja siinä järjestyksessä kuin ne olivat määritetty salille.

Päivityksen keskeisin ominaisuus on motivaatio joka tulee huomattavasti muuttamaan miten vuorovaikutat salien kanssa. Kun pokémon on salilla sillä näkyy motivaatio-mittari. Pokémon joka on puolustamassa salia menettää motivaatiota ajan kanssa ja kun ne kukistetaan tappelussa. Kun pokémon menettää motivaatiota sen CP tulee väliaikaisesti laskemaan, jolloin siitä tulee helpompi vastus päihittää. Jotta pokémonit pysyisivät motivoituneina ja hyvässä kunnossa seuraavaan tappeluun, kouluttajat voivat syöttää oman tiiminsä pokémoneille marjoja, jotka palauttavat motivaatiota. Jos pokémon menettää kaiken motivaationsa, se poistuu salilta seuraavan kerran kun se häviää tappelun, joten on hyvä pitää oman tiimisi pokémonit motivoituneina antamalla niille marjoja säännöllisesti.

Salimerkit:

Nyt voit ansaita saleilta merkkejä, kun käyt toimimassa saleilla ympäri maailmaa. Salimerkit toimivat muistoina Pokémon Go seikkailuiltasi ja kuvastavat sinun osuuttasi Salin menestyksessä.

Sinä voit nostaa sali merkkiesi tasoja taistelemalla, antamalla marjoja pokemoneille saleilla ja pyörittämällä salin logolaattaa. Voit myös saada saleilta extra tavaroita ja parempia tavaroita kun olet saanyt salimerkkisi tasoja nostettua.

Uusi raidi ominaisuus:

Joka puolella maailmaa, voit kohta osallistua saleilla raideihin. Raidi yhteystyöpelaamista joka rohkaisee sinua pelaamaan muiden kanssa tuhotaksesi todella voimakkaan Pokemonin joka tunnetaan Raidin vastuksena. Ennen kuin raidi alkaa, kaikki salille jätetyt Pokemonit palaavat kouluttajilleen, ja suuri muna ilmestyy salin päälle. Kun lähtölaskenta munan yläpuolella saavuttaa nollan, raidin vastus paljastuu.

Ennen kuin voit tapella Raidin vastuksen, niin tarvitset Raidilipun. Saat joka päivä yhden ilmaisen Raidilipun käymällä salilla, mutta voit pitää vain yhtä hallussasi. Myös pelin sisäisestä kaupassa myydään maksullisia Raidilippuja. Kun käytät lipun liittyäksesi tappeluun, sinä ja yhteensä 20 muuta kouluttajaa tappelevat yhdessä kukistaakseen Raidin loppuvastuksen. Jos onnistuneesti tuhoat Raidin loppuvastuksen viiden minuutin ajastimen kuluessa
saat mahdollisuuden napata omaksi tavallista voimakkaamman pokémonin!

Uudet tavarat:

Raidin vastuksen päihittämisen jälkeen on mahdollista saada kokoelma palkintoja, näissä on mukana uusia tavaroita joita voi ansaita vain raideista: Rare candies (harvinaiset karkit), Golden Razz Berries (Kultaiset vatut) ja kahden laisia TM:iä nopea ja lataus. Harvinainen karkki on salaperäinen karkki joka muuttuu pokémonin karkiksi, kun sen käyttää pokémoniin. Kultaiset vatut ovat huomattavasti parempia vattuja pokémonien nappaamisessa ja se palauttaa salilla olevan pokémonin motivaation kokonaan. TM:ät ovat tavaroita jotka käytettäessä opettavat uuden satunnaisen nopean tai latausliikkeen mille tahansa pokémonille.

Jotta saamme nämä jännittävät muutokset liikkeelle, niin salit tulevat menemään pois päältä hetkellisesti. Kun päivitys on saatu kaikille pelaajille maailmalla, niin salit palautuvat. Raidit tulevat hitaasti muutaman viikon kuluessa. Ne aloittavat betana vain muutamille pelaajille harvoissa paikoissa. Päivien kuluessa tulemme kutsumaan lisää pelaajia raideihin ja lopulta ne tulevat kaikille koko maailmassa. Pysy ajantasalla raideista seuraamalla virallisia sosiaalisen median kanavia. Odotamme innolla, että pääsemme näkemään teidät tappelemassa saleistanne.

Pokémon go tiimi. Käännös Team Instinct Jyväskylä.

Lähde

Kommentit

  • jari

    kiitos sivuista ,olet ammattilainen ja hiton hyvä ,jatka samaan tahtiin .

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Jos sinulla on Salamatipun käyttäjätunnus voit kirjautua sisään tästä.

*